Loppis i Larsbo

Larsbo loppis hittar man i Dalarnas län i den idylliska lilla byn Larsbo. Nära ligger härlig natur med vacker skog. Ett vattendrag flyter igenom byn, vilken har sommarcafé och utmärkta fiskevatten. Den som vill uppleva naturen på nära håll efter att ha besökt byns loppis kan ta in på Larsbo gård som erbjuder olika aktiviteter. Delta t.ex. i gårdens olika arbetsuppgifter för att sedan ta ett dopp i en av sjöarna. Under vintersäsongen erbjuds turer med häst och släde, men även isfiske. I Larsbo lever man i ett lugnt tempo i samklang med naturen. Här är du alltid i närheten av djur och naturupplevelser.

På Larsbo loppis kan du fynda bland alla kuriosa saker som kommer in med jämna mellanrum varje vecka. Saker som övergivna cyklar får ny chans på loppisar, så passa på att köpa en bättre begagnad cykel att utforska omgivningarna med. Det kan löna sig att leta bland hyllor, skrymslen och vrår på loppisen efter porslin, leksaker och fina, gamla möbler som du kan göra ett fynd med – eller också en bra bok att läsa i hängmattan en ljum sommarkväll. Även klädesplagg med retrokänsla både till vuxna och barn kan du fynda till ett bra pris. Lampor, mattor och skor är bara några exempel på allt som finns.

Loppis för sommarens alla fyndköp

Varför inte besöka en loppis i Larsbo över en dag. Här hittar du boken du länge letat efter, men inte ännu hittat. Härliga klänningar, skor till oslagbara priser och väskor med rätt retrokänsla samsas med udda porslin och ibland hela serviser. Ofta finns även köksmaskiner och annat som är praktiskt i hemmet. Möbler, som soffor, bokhyllor och stolar, kommer in regelbundet. Du kanske hittar äldre pinnstolar till ditt köksbord eller en bekväm soffa. Varför inte vika en dag åt ett besök i Larsbo? Besök caféet för en härlig kopp kaffe och färskt, hembakat bröd. Ta dig tid för Larsbo och de överraskande fyndmöjligheter som finns här.

Loppis med fyndmöjligheter samlar många besökare